ناخدا یکم امیرهوشنگ صمدی در هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت: خلیج فارس آرامگاه همرزمان ما ست، تغییر نام آن خیانت به تاریخ است

ناخدا یکم امیرهوشنگ صمدی، از فرماندهان پیشکسوت دفاع مقدس، در حاشیه حضور خود در هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، با تاکید بر اهمیت خلیج فارس در حافظه تاریخی ملت ایران، تصریح کرد: خلیج فارس آرامگاه همرزمان ماست؛ نام آن نه قابل تغییر است، نه قابل فراموشی.

به گزارش جهان سینما روابط عمومی هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، و در چهارمین روز از اکران فیلم‌های این رویداد فرهنگی، امیرهوشنگ صمدی از فرماندهان پیشکسوت ارتش جمهوری اسلامی ایران، با حضور در پردیس سینمایی جشنواره به تماشای فیلم مستند«برای خواهرامون » ساخته هادی محمد پور ، با جلال غفاری‌قدیر، دبیر جشنواره دیدار و گفتگو کرد.

صمدی در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش خود در دوران دفاع مقدس گفت: «روزی که جنگ در سال ۵۹ آغاز شد، من بازنشسته شده بودم. فرمانده از من پرسید که می‌خواهی بروی یا بمانی؛ پاسخ دادم که می‌مانم و با واحدم به خرمشهر رفتم. امروز هم اگر جنگی رخ دهد، شک نکنید خواهم آمد. مرگ بر من اگر بگویم نه.»

وی با اشاره به اهمیت خلیج فارس در هویت ملی ایرانیان افزود: «همین چند روز پیش که دوباره موضوع نام خلیج فارس مطرح شد، دیدید که چه موجی در کشور ایجاد شد. این موضوع برای همه ایرانی‌ها مهم است؛ خلیج فارس، قلب ایران و بخشی از وجود ماست. آرامگاه همرزمان ماست؛ از کارکنان ناوچه پیکان تا پرسنل کشتی سبلان و سهند که در دفاع از این آب‌ها جان فدا کردند. خلیج فارس همیشه خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند.»

این اظهارات صمدی با استقبال حاضران در مراسم روبه‌رو شد و بسیاری از شرکت‌کنندگان در جشنواره، از سخنان او به عنوان نمونه‌ای از غیرت ملی و وفاداری به آرمان‌های دفاع مقدس یاد کردند.

همچنین به گزارش دیگری از جهان سینما  امیر هوشنگ صمدی  در زمان حضور در پردیس جشنواره به تماشای فیلم مستند«برای خواهرامون » ساخته هادی محمد پور نشست. این  مستند با نگاهی به شخصیت دریادار دوم تکاور شهید ناصر فراهانی از نخستین رزمندگان مدافع شهر خرمشهرساخته شده است.در این مستند هادی محمد پور که در دوره قبلی جشنواره فیلم سینمایی  « های پاور» را از او دیده بودیم با نگاهی ارزشمند به زندگی شهید،  شخصیت خواهر او را نیز یکی از محورهای مستند قرار می دهد که به نوعی ادای دینی است به خواهران شهدای هشت سال دفاع مقدس.

هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت، از ۲۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۳خرداد ادامه خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *