
حسین نصیری که سال گذشته فیلم «سگ کش» او در سینماهای هنر و تجربه روی پرده رفت و با استقبال هم روبرو شد، امسال با فیلم کوتاه «پوست» از اردبیل درهفتاد و نهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان تبریز« سهند» شرکت کرد و توانست علاوه بر نامزدی در چند رشته اصلی ، جایزه ویژه هیات داوران جشنواره را دریافت کند. با توجه به اهمیت جشنواره های منطقه ای سینمای جوان با نصیری در باره موفقیت در این جشنواره و همین طور ویژگی های فیلم جدیدش گفت و گوی کوتاهی انجام داده ایم که می خوانید:
- *ارزیابی شما از کیفیت برگزاری جشنواره سهند چگونه بود و چه احساسی از دریافت جایزه در این رویداد دارید؟
به نظر من، کیفیت برگزاری جشنواره سهند نه تنها خوب بود، بلکه فراتر از انتظارات و در سطح استانداردهای بینالمللی قرار داشت. نظم، برنامهریزی دقیق، و حضور چهرههای شاخص سینمای ایران نشان از تلاش بیوقفه برگزارکنندگان داشت. من به نوبه خود، از جناب بهروز شعیبی، مدیرعامل محترم انجمن سینمای جوانان ایران، و همچنین جناب رائد فریدزاده، رئیس محترم سازمان سینمایی کشور، صمیمانه سپاسگزارم. همچنین، قدردانی ویژه دارم از تمامی عزیزانی که در برگزاری این جشنواره نقش داشتند، به ویژه انجمن سینمای جوانان دفتر تبریز و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی که با تمام توان برای برگزاری شایسته این رویداد تلاش کردند. دریافت جایزه از چنین جشنواره با کیفیتی، افتخار بزرگی برای من است و حس قدردانی و انگیزه مضاعفی برای ادامه مسیر فیلمسازی در من ایجاد کرده است. این جایزه نه فقط مهر تاییدی بر تلاشهایم میزند، بلکه مسئولیتم را نیز در ارائه آثار با کیفیت تر سنگینتر میکند.
*دریافت جوایزی از این دست و دیده شدن فیلم در جشنواره، همراه با توجه مخاطبان و هیات داوران، چه تاثیری بر مسیر آینده فیلمسازی شما خواهد گذاشت؟
بدون شک، وقتی ما به عنوان یک فیلمساز، دنیایی را خلق میکنیم و آن را به تصویر میکشیم، فیلم برای ما به مثابه فرزندمان است. دیده شدن این اثر، به ویژه در یک جشنواره معتبر، و دریافت جایزه از آن، انگیزه بسیار زیادی را به همراه میآورد و ما را در ادامه این مسیر دلگرم تر میکند. من پیش از هر چیز، این موفقیت را مدیون تلاش و هنر تک تک عوامل فیلمم هستم. هنرمندانی چون مهدی پروینی، مدیر فیلمبرداری توانمند کارم؛ رامین رحمانی، تدوینگر خلاق فیلم؛ یاد و خاطره مرحوم غلامحسین جلالی، دوست و رفیق دیرینهام، گرامی باد؛ خانم صبا جلیل آقازاده، مدیر برنامهریزی دقیق اثر؛ مسعود صادقوند عزیز، و بهویژه رسول علیزاده، طراح صحنه و لباس که همواره جانانه در کنارم ایستادهاند، شایسته بهترین تقدیرها هستند. حمایت و همراهی این عزیزان، نقش بسزایی در به ثمر رسیدن این اثر داشته و این جایزه، حاصل کار گروهی و همدلی ماست. این توجه و تقدیر، دیدگاههایم را نسبت به اهمیت پرداختن به جزئیات و کیفیت در ساخت آثار سینمایی تقویت کرده و مصمم ترم میکند تا در پروژههای بعدی نیز با همین جدیت و دقت عمل کنم.
زمان که بیننده برای تماشای فیلم اختصاص میدهد خیلی برای من مهم هست و همیشه وقتی فیلمنامه می نویسم این یک اصل را رعایت میکنم که بیننده ای از تماشای فیلم خسته نشود . همیشه در آثارم ایده خاص و بکر و نو را در نظر می گیرم. و خدارا شکر در جشنواره سهند هم فیلم پوست در نظر سنجی از تماشاگران با استقبال ویژه ای در بخش فیلم داستانی روبرو شد.
* آیا فیلمنامه جدیدی برای ساختن فیلم بعدی تان در دست دارید؟ این فیلمنامه چه ویژگیهایی دارد؟

بله، در راستای همان نگاه و سبکی که مختص به خودم میدانم، مشغول خلق دنیایی رئال با حفظ اتمسفر واقعی هستم. اخیراً یک فیلمنامه سینمایی درام جنگی نوشته ام که تهیه کننده این اثر جناب داوود موثقی است و درخواست پروانه ساخت آن ارائه شده است و امیدواریم به زودی وارد مرحله پیشتولید شویم. از ویژگیهای بارز اثر جدیدم میتوانم به نگاه انسانی به مساله جنگ با رویکردی نوین اشاره کنم؛ رویکردی که تا به حال در فیلمهای جنگی ایران کمتر دیده شده است. مهمتر از آن، اتمسفر و فضای این اثر کاملاً متفاوت از دیگر فیلمهای این ژانر خواهد بود. من و طراح صحنه سینما، رسول علیزاده، مدتی است که روی ماکت فیلم کار میکنیم و مطمئناً با نگاه هنرمندانهای که ایشان در خلق فضاهای بصری آثارشان دارند، برای اولین بار شاهد متفاوت ترین طراحی صحنه در سینمای ایران در ژانر جنگی خواهیم بود. نگارش این اثر از تیرماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده و در حال حاضر نیز مراحل و اقدامات اولیه برای شروع این پروژه بزرگ در حال پیگیری است. درمورد بازیگران اثر فقط به این مطلب اشاره میکنم که از هنرپیشه های مشهور استفاده خواهیم کرد .در مورد بازیگران و دیگر عوامل فیلم ،به زودی جزئیات کاملی را ارائه میدهیم.